Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Station C1

Station C1

Ολοκληρωμένη διδακτική σειρά για το επίπεδο C1 και ταυτόχρονα το πιο κατάλληλο εγχειρίδιο προετοιμασίας εξετάσεων για το Goethe-Zertifikat C1.

Ηλικία: από 16
Χρονική απαίτηση: 120-150 διδ. ώρες
Λύσεις: στο Βιβλίο καθηγητή
Όγκος: Βιβλίο μαθητή 208 σελ. / 10 τεστ - Βιβλίο ασκήσεων 232 σελ.
Λύσεις: Lehrerhandreichungen

Η σειρά "Station" έφερε επανάσταση στην Mittelstufe, τη μεσαία βαθμίδα. Οι προχωρημένοι μαθητές πραγματικά απολαμβάνουν μέσα από τις σελίδες της το μάθημα, χάρη σε εξαιρετικά έξυπνα διαλεγμένα κείμενα και σωστή διδακτικοποίηση αυτών, και ο συνδυασμός Βιβλίου μαθητή και Βιβλίου ασκήσεων τους οδηγεί στο στόχο τους σε σχετικά σύντομο χρόνο και προπάντων με ασφάλεια.

Το "Station C1" αναλαμβάνει δράση μετά την εξέταση «Zertifikat B2» και οδηγεί το μαθητή στο γλωσσικό επίπεδο C1. Η σειρά είναι σχεδιασμένη για μαθητές άνω των 15-16 ετών, αλλά και νεότεροι μαθητές με κατάλληλες πρότερες γνώσεις μπορούν να παρακολουθήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η σειρά "Station" στηρίζεται σε μία καινοτόμο ιδέα για το μάθημα: τα κείμενα που έχουν επιλεγεί για το Βιβλίο μαθητή να λειτουργήσουν ως βάση για την προετοιμασία των εξετάσεων, χρησιμοποιούνται και στο Βιβλίο ασκήσεων ως βάση για πάμπολλες ασκήσεις που καλύπτουν το εκάστοτε γλωσσικό επίπεδο χωρίς να χρειαστεί η χρήση άλλου βιβλίου ή σειράς.

Έτσι μπορεί κανείς να γλιτώσει πολύ χρόνο σε κάθε τμήμα, με το να αφήσει δηλαδή το "συνηθισμένο / κανονικό" διδακτικό εγχειρίδιο εκτός μαθήματος. Αν παρόλα αυτά θελήσει κανείς να χρησιμοποιήσει πρώτα ένα "παραδοσιακό" εγχειρίδιο για το C1, τότε το Βιβλίο ασκήσεων του "Station" θα αποτελέσει ιδανικό εργαλείο για επανάληψη και εμπέδωση της ύλης. Ακριβώς αυτή η ευελξία και ελευθερία κινήσεων έκανε τη σειρά "Station" πρώτη στις προτιμήσεις καθηγητριών και καθηγητών.

Βρέθηκαν 6 αποτέλεσματα

C1

Station C1: Arbeitsbuch

Station C1
ISBN 978-960-8261-50-1
Περισσότερα

Station C1: Glossar (DE/GR)

Station C1
ISBN 978-960-8261-49-5
Περισσότερα

Station C1: Kursbuch

Station C1
ISBN 978-960-8261-38-9
Περισσότερα

Station C1: Testheft

Station C1
ISBN 978-960-8261-82-2
Περισσότερα

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.