Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Ψηφιακό Μάθημα

Χρειάζεστε για το μάθημά σας κάποια ψηφιακά εργαλεία; Ή μήπως θέλετε να κάνετε ένα πλήρως ψηφιακό μάθημα; Είτε διδάσκετε με τα βιβλία του Praxis, είτε με εκείνα του Cornelsen, έχουμε πληθώρα εργαλείων για να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολα και ξεκούραστα!

 


 

praxis logo normal 215

Όλα σχεδόν τα βιβλία των εκδόσεων Praxis είναι διαθέσιμα και σε μορφή E-Book. Για να μάθετε περισσότερα, κοιτάξτε εδώ.

Όλα τα ακουστικά αρχεία των βιβλίων Praxis είναι διαθέσιμα δωρεάν μέσω YouTube. Για λεπτομέρειες, κοιτάξτε εδώ.

Για ορισμένα βιβλία υπάρχουν συμπληρωματικά αρχεία, τα οποία διευκολύνουν τη διδασκαλία σας. Διαβάστε εδώ πως μπορείτε να τα βρείτε.

Επιπλέον υλικό για το μάθημά σας (βίντεο, συλλογές ασκήσεων) μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακόμα, μπορείτε να παρακολουθείτε τα κανάλια του Praxis σε YouTube και TikTok - εκεί ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα νέα βίντεο για το μάθημα των Γερμανικών!

 


 

cornelsen new

Ο Cornelsen προσφέρει σημαντικές ψηφιακές λύσεις για το μάθημά σας. Αν θέλετε να δείτε απλά ποιες είναι αυτές, συνεχίστε την ανάγνωση της σελίδας προς τα κάτω. Αν θέλετε να δείτε τι προσφέρεται για μια συγκεκριμένη σειρά με την οποία δουλεύετε ήδη ή σκοπεύετε να δουλέψετε στο μάθημά σας, αναζητήστε στην ακόλουθη λίστα τα συγκεκριμένα ψηφιακά εργαλεία που προσφέρονται για την εκάστοτε σειρά.


Ολοκληρωμένες διδακτικές σειρές


Συμπληρωματικά βιβλία, προετοιμασία εξετάσεων και λοιποί τίτλοι

 

To πρόσθετο υλικό των παραπάνω εφαρμογών, αλλά και ακόμα περισσότερα - και μάλιστα για όλα ανεξαιρέτως τα βιβλία του Cornelsen - είναι δωρεάν διαθέσιμο και στο www.cornelsen.de/codes εισάγοντας απλά τον αριθμό ISBN του εκάστοτε βιβλίου.

 


PagePlayer-App

Με την εφαρμογή PagePlayer (δωρεάν για iOS και Android), μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία ήχου και βίντεο των διδακτικών σας βιβλίων στο smartphone ή το tablet σας και τα έχετε μαζί σας εύκολα οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
Έτσι το βιβλίο επεκτείνεται ψηφιακά και η διαδικασία της μάθησης εμπλουτίζεται.

Δώστε ζωντάνια στο βιβλίο σας - π.χ. με:
- αρχεία ήχου και βίντεο
- βίντεο λεξιλογίου με ασκήσεις
- επεξηγηματικά βίντεο γραμματικής για επιλεγμένους κανόνες
- βίντεο φωνητικής για την εξάσκηση της προφοράς
- διαδραστικές ασκήσεις
- επεκτάσεις ασκήσεων από το βιβλίο και πρόσθετα κείμενα
- επιπρόσθετες ασκήσεις

 

Κατεβάστε την εφαρμογή για Android - Google Play Store
Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS - App Store

 


Unterrichtsmanager Plus Online

Ο νέος "διαχειριστής μαθήματος" Unterrichtsmanager Plus Online συνδυάζει όλα τα συνοδευτικά υλικά για το βιβλίο σας. Εργαστείτε με ευελιξία σε online σύνδεση αλλά και εκτός σύνδεσης - ανεξάρτητα από τον τεχνικό εξοπλισμό σας!

Download
Δε διαθέτετε σύνδεση στο διαδίκτυο στην αίθουσά σας; Δεν υπάρχει πρόβλημα! Στο νέο online διαχειριστή μαθήματος μπορείτε τώρα να κάνετε ανά πάσα στιγμή λήψη της τελευταίας έκδοσης του διδακτικού υλικού για χρήση χωρίς σύνδεση.

Πίνακας περιεχομένων
Με το νέο διαδραστικό πίνακα περιεχομένων, μπορείτε τώρα να περιηγηθείτε σε ολόκληρο το ηλεκτρονικό βιβλίο ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα. Τώρα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα με τα βελάκια για να πλοηγηθείτε στα κεφάλαια του ηλεκτρονικού βιβλίου.

Προγραμματισμός μαθήματος
Θέλετε να σχεδιάσετε τις ώρες σας ξεχωριστά για κάθε τμήμα και να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά; Με τη λειτουργία προγραμματισμού μπορείτε να συγκεντρώσετε όλα τα υλικά που χρειάζεστε ξεχωριστά για κάθε τμήμα και να διαμορφώσετε το μάθημά σας ακόμα καλύτερα με προσωπικές σημειώσεις και φάσεις μαθήματος.

Προσωπικά πρόσθετα υλικά
Φυσικά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας υλικά. Μπορείτε εύκολα να τα ανεβάσετε και να τα χρησιμοποιήσετε είτε σε επίπεδο δισέλιδου, είτε στη συνολική λίστα υλικού, είτε μέσα από τον προγραμματισμό μαθήματος.

Λήψη συνοδευτικών υλικών
Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε πολλά από τα συνοδευτικά υλικά του Unterrichtsmanager μετά το άνοιγμά τους και να τα χρησιμοποιήσετε σε άλλα σενάρια μαθήματος.

Cornelsen Lernen App
Με την εφαρμογή Cornelsen Lernen για κινητά και τάμπλετ, μπορείτε να έχετε τα βιβλία σας πάντα μαζί σας χωρίς πρόσθετο βάρος. Και προσέξτε: δε χρειάζεται καν να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, μια και αυτά αποθηκεύονται στη συσκευή σας.

Επιθυμείτε να εντάξετε κάποιο E-Book ήτο ψηφιακό πακέτο διδακτικού υλικού Unterrichtsmanager Plus Online στο μάθημά σας; Πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  1. Εγγραφείτε ως χρήστης στον Cornelsen και ζητήστε να σας σταλεί αριθμός πελάτη (Kundennummer).
  2. Ξεκλειδώστε τα E-Books και τα αντίστοιχα ψηφιακά πακέτα διδακτικού υλικού Unterrichtsmanager Plus Online με τον ειδικό μοναδικό κωδικό σας . Τον κωδικό για τα E-Books θα τον βρειτε τυπωμένο στην πρώτη σελίδα του βιβλίου σας ή θα τον αγοράσετε, αναλόγως τη σειρά. Εκείνον για το ψηφιακό πακέτο διδακτικού υλικού θα τον λάβετε μέσω E-Mail.

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στη διαδικασία, παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας βοηθήσουμε άμεσα.


E-Bibliothek (E-Book)

H E-Bibliothek είναι μια πλατφόρμα για το ψηφιακό μάθημα που δε χρειάζεται εγκατάσταση σε υπολογιστή για να λειτουργήσει, μια και βρίσκεται στο cloud (διαδίκτυο, από παντού προσβάσιμη). Προσφέρει εύκολη, γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα και τις λειτουργίες που απαιτούνται για ένα αποτελεσματικό μάθημα. Παρακάτω παρουσιάζουμε τα βασικά στοιχεία της πλατφόρμας για εσας και τους μαθητές σας.

Τα Schulbücher (βιβλία μαθητή) σε μορφή E-Book
Το κεντρικό στοιχείο είναι το ψηφιακό βιβλίο. Με άριστη ποιότητα υψηλής ανάλυσης, στην πλατφόρμα προσφέρονται τα περισσότερα νέα βιβλία των εκδόσεων Cornelsen για χρήση από μαθητές και διδάσκοντες - και μάλιστα εντελώς δωρεάν για τα περισσότερα από αυτά (με την αγορά του έντυπου βιβλίου).

Πρόσθετο υλικό
Διευκολύνουμε το μάθημά σας, αντιστοιχώντας τα απαραίτητα ακουστικά αρχεία στο σημείο που τα χρειάζεστε,ώστε να μη χάνετε χρόνο μεταπηδώντας από το ένα στο άλλο. Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία διδασκαλίας (με όλα τα πρόσθετα διδακτικά υλικά όπως βίντεο, βιβλίο καθηγητή, έξτρα ασκήσεις, ψηφιακό προγραμματισμό μαθήματος κ.ά.), κοιτάξτε τον Unterrichtsmanager Plus Online.

Cornelsen Lernen App
Με την εφαρμογή Cornelsen Lernen για κινητά και τάμπλετ, μπορείτε να έχετε τα βιβλία σας πάντα μαζί σας χωρίς πρόσθετο βάρος. Και προσέξτε: δε χρειάζεται καν να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, μια και αυτά αποθηκεύονται στη συσκευή σας.

Διαδραστικές ασκήσεις
Με τις δωρεάν διαδραστικές ασκήσεις οι μαθητές και οι μαθήτριές σας έχουν πρόσθετο υλικό (δεν είναι επανάληψη των ασκήσεων των έντυπων βιβλίων!) για μελέτη και εξάσκηση όπου κι αν βρίσκονται: στον καναπέ τους, στο λεωφορείο, στο ταξίδι τους, από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό τους. 

 

Επιθυμείτε να εντάξετε κάποιο E-Book ή το ψηφιακό πακέτο διδακτικού υλικού Unterrichtsmanager Plus Online στο μάθημά σας; Πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  1. Εγγραφείτε ως χρήστης στον Cornelsen και ζητήστε να σας σταλεί αριθμός πελάτη (Kundennummer).
  2. Ξεκλειδώστε τα E-Books και τα αντίστοιχα ψηφιακά πακέτα διδακτικού υλικού Unterrichtsmanager Plus Online με τον ειδικό μοναδικό κωδικό σας . Τον κωδικό για τα E-Books θα τον βρειτε τυπωμένο στην πρώτη σελίδα του βιβλίου σας ή θα τον αγοράσετε, αναλόγως τη σειρά. Εκείνον για το ψηφιακό πακέτο διδακτικού υλικού θα τον λάβετε μέσω E-Mail.

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στη διαδικασία, παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας βοηθήσουμε άμεσα. 

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.