Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Γενικοί όροι συναλλαγών

1. Εισαγωγή

Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται (εφεξής ως " Γενικοί Όροι "), έχουν ως μοναδικό στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα σε κάθε χρήστη της ιστοσελίδας των Εκδόσεων Praxis (εφεξής ως "Πελάτης" ή "Εσείς") και στον Εκδοτικό Οίκο Praxis που έχει εταιρική έδρα στη διεύθυνση Ελασιδών 30, 11854 Αθήνα, Ελλάδα (εφεξής αναφερόμενος ως "Εκδόσεις Praxis"). Αυτοί οι γενικοί όροι πώλησης είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι και αντικαθιστούν οποιουσδήποτε άλλους όρους, πλην εξαιρέσεως, εκφρασμένης γραπτώς και με σαφήνεια. Οι Εκδόσεις Praxis μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσουν ορισμένες διατάξεις των γενικών της όρων. Είναι λοιπόν απαραίτητο να ανατρέχετε σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο www.praxis.gr (εφεξής ως "ιστοσελίδα " ή "Site"). Θεωρούμε πως επιβεβαιώνοντας την παραγγελία σας, αποδέχεστε πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών. Συνδεόμενοι στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους που περιγράφονται.

2. Πραγματοποιήστε μια παραγγελία

Για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία, θέτουμε στη διάθεσή σας 4 τρόπους: - μέσω Internet στο site μας: www.praxis.gr - 24 ώρες το 24ωρο και 7ημέρες την εβδομάδα. - μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - μέσω τηλεφώνου στο +30 210 36 26 876 - μέσω φαξ στο +30 210 36 28 124

3. Τιμές

Οι τιμές που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων. Οι Εκδόσεις Praxis επιφυλάσσονται το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Site της οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύονται να εφαρμόσουν τις τιμές που αναγράφονταν στον Ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.

4. Διαθεσιμότητα

Σημειώστε πως διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας.
Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμα στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 15 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας σχετικά με την προθεσμία εντός της οποίας θα σας παραδοθεί το προϊόν. Αν μεταξύ των παραγγελμένων προϊόντων, κάποιο δεν είναι διαθέσιμα προσωρινά, δεσμευόμαστε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα απαλλάσσοντας από τα έξοδα αποστολής.

5. Παράδοση προϊόντων και επιστροφές

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στη διεύθυνση που θα μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας.
Οι Εκδόσεις Praxis δε θεωρούνται υπεύθυνες των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλειας του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα ή σε απρόβλεπτο, ανώτερο και ανυπέρβλητο λόγο κατόπιν δικαστικής απόφασης.
Ο πελάτης οφείλει να ειδοποιήσει τις Εκδόσεις Praxis εάν η παραγγελία του δεν έχει παραδοθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών (Ελλάδα) ή 10 εργάσιμων ημερών (Εξωτερικό). Σε περίπτωση που κάποια παραγγελία μας επιστραφεί λόγω μη παραλαβής της από τον πελάτη χωρίς υπαιτιότητα των Εκδόσεων Praxis, αυτή αποστέλλεται ξανά σε συνεννόηση με τον πελάτη με επιπλέον χρέωση ταχυδρομικών εξόδων 5 €. Ακυρώσεις παραγγελιών και επιστροφές χρημάτων δε γίνονται.
Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, μια έρευνα πραγματοποιείται προς τον μεταφορέα και διαρκεί ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δε θα μπορεί να λάβει χώρα.
Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να μας ενημερώσετε, σε αντίθετη περίπτωση, άμεσα, για οποιαδήποτε ανωμαλία.
Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές παρά μόνο εάν υπάρχει λάθος στην παραγγελία από πλευράς των Εκδόσεων Praxis ή εάν τα προϊόντα παραδοθούν ελαττωματικά (βλ. §7). Αν τα προϊόντα οφείλουν να επιστραφούν, θα πρέπει να αποσταλούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης στην εξής διεύθυνση:
Εκδόσεις Praxis, Ελασιδών 30, Κεραμεικός/Γκάζι, 11854 Αθήνα, Ελλάδα
Η επιστροφή των προϊόντων δεν θα γίνει δεκτή παρά μόνον για προϊόντα που βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τις Εκδόσεις Praxis.
Συμπληρωματικές πληροφορίες θα μπορούν να ζητηθούν ή και να απαιτηθούν για την επικύρωση της αγοράς σας. Συνεπώς, και προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, σας καλούμε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας
- μια ενεργή διεύθυνση E-Mail την οποία χρησιμοποιείτε καθημερινά
- έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ανά πάσα στιγμή.

6. Ασφαλής πληρωμή

Σας διαβεβαιώνουμε πως αν υπάρχει η παραμικρή υποψία απόπειρας δόλιας χρήσης, έχουμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τη συναλλαγή.
Για πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος, το έμβασμα θα πρέπει να κατατεθεί σε τράπεζα εντός 7 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Πέραν αυτού του ορίου, η παραγγελία θα ακυρωθεί. Υπολογίστε ένα χρονικό διάστημα 2-3 ημερών από τη στιγμή της κατάθεσης μέχρι την παραλαβή της τραπεζικής μεταφοράς από τις Εκδόσεις Praxis. Το ύψος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη. Τα απαραίτητα τραπεζικά στοιχεία του λογαριασμού προς τον οποίον θα πρέπει να πραγματοποιήσετε το έμβασμά σας γίνονται γνωστά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

7. Δικαίωμα ακύρωσης

Έχετε στη διάθεσή σας 10 ημέρες για να μας επιτρέψετε ένα ελαττωματικό προϊόν (μη λειτουργικά CDs/DVDs, κακέκτυπα βιβλία κτλ.). Υπενθυμίζουμε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για ζημιές που έχουν προκληθεί από τη μεταφορά των προϊόντων με τα ταχυδρομεία.
Αποζημιώσεις δεν γίνονται. Ο πελάτης θα λάβει αντικατάσταση του προβληματικού προϊόντος με ένα ίδιο προϊόν.

8. Πνευματική Ιδιοκτησία

Το σύνολο των περιεχομένων της ιστοσελίδας Εκδόσεις Praxis (εικονογραφήσεις, κείμενα, διατυπώσεις, σήματα, εικόνες, βίντεο...) είναι ιδιοκτησία των Εκδόσεων Praxis, των συμβαλλομένων της και των συνεταίρων της. Κάθε αναπαραγωγή, μερική η ολική του περιεχομένου του Site των Εκδόσεων Praxis, με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε υπόβαθρο, χρειάζεται απαραίτητα την εκ των προτέρων ρητή έγκριση των Εκδόσεων Praxis. Όλες οι πληροφορίες, τα περιεχόμενα, τα αρχεία και τα προγράμματα που διατίθενται από τις υπηρεσίες μας προφυλάσσονται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία και την αντιγραφή της (copyright). Οι Εκδόσεις Praxis δεν σας επιτρέπουν να αντιγράψετε, να αναγράψετε η να μοιράσετε κάθε περιεχόμενο για το οποίο δεν διαθέτετε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η οποιαδήποτε παράνομη χρήση αυτών των περιεχομένων σε κατάχρηση των δικαιωμάτων που ανήκουν σε τρίτους συνεπάγεται αδίκημα αντιγραφής το οποίον τιμωρείται αυστηρά από τον Κώδικα περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Οι
Εκδόσεις Praxis δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν υπεύθυνες για την παραβίαση από έναν χρήστη της των δικαιωμάτων που κρατούνται από τρίτους και για την διάπραξη της παραβίασης αυτής όσον αφορά τις δραστηριότητες του χρήστη στην αντίστοιχη ιστοσελίδα.

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.