Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Επιλογή βιβλίων τμήματος

Συνδυάζοντας τους καταλόγους των εκδόσεων Praxis, Cornelsen, DUDEN, ÖSD και CIDEB, βρισκόμαστε στη θέση να σας προτείνουμε τα καταλληλότερα βιβλία για να πετύχετε το στόχο των μαθημάτων σας! Για ηλικίες από 5 έως 105 ετών, για ατομικό μάθημα ή μεγαλύτερα τμήματα, πραγματικά ανεξαρτήτως τύπου μαθήματος, θα βρούμε τη βέλτιστη λύση για εσάς.

Δώστε μας τις βασικές πληροφορίες για το μάθημά σας και θα λάβετε από εμάς εντός 2 εργάσιμων ημερών το ιδανικό, ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας πλάνο μαθήματος.

 

Επιλογή βιβλίων τμήματος
Εγγραφή στο newsletter
Ναι
Όχι

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.