Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Συνεργασίες

Εμείς στις Εκδόσεις Praxis δεν επενδύουμε μόνο σε καινούρια προϊόντα υψηλής ποιότητας

που παράγουμε οι ίδιοι, αλλά και σε προϊόντα άλλων Εκδοτικών Οίκων, τα οποία ταιριάζουν καλά στο πρόγραμμά μας και κρίνουμε κατά συνέπεια ως ιδανικά για την ελληνική αγορά των Γερμανικών ως ξένη γλώσσα. Έχουμε λοιπόν συνάψει τις εξής συνεργασίες:

cornelsen new

Aπό την 1η Ιουνίου 2015 οι Εκδόσεις Praxis αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση του Γερμανικού εκδοτικού οίκου Cornelsen για την Ελλάδα σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις του για τα Γερμανικά ως ξένη γλώσσα. Η συνεργασία αυτή δημιουργεί ένα συνδυασμό άριστης γνώσης της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς και υψηλής διδακτικής εγκυρότητας για τα Γερμανικά ως ξένη γλώσσα.

Ο εκδοτικός οίκος Praxis, παλαιότερος εκ των ελληνικών εξειδικευμένων εκδοτικών οίκων γερμανικών διδακτικών βιβλίων, γιορτάζει έτσι τα τριακοστά του γενέθλια, συνεργαζόμενος με έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους εκδοτικούς ομίλους της Γερμανίας. Οι δύο εταιρείες προσφέρουν εφεξής από κοινού τη γνωστή άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη προς καθηγητές, μαθητές, σχολεία, κέντρα ξένων γλωσσών και εμπόρους, διαθέτοντας πλέον πληθώρα λύσεων για κάθε ανάγκη.

30 1760px Duden Logo 2017.svg

Στη συνεργασία αυτή προστίθεται από τον Ιούνιο του 2018 και το όνομα DUDEN, συνώνυμο με την ποιότητα και τη γλωσσική αριστεία, το οποίο ανήκει στον όμιλο Cornelsen.


 Cideb logo


Οι Εκδόσεις Praxis ανέλαβαν από τον Ιανουάριο του 2010 την αποκλειστική εισαγωγή των βιβλίων του γερμανόγλωσσου καταλόγου των Εκδόσεων CIDEB για την Ελλάδα.


osd


Από τον Απρίλιο του 2014 οι Εκδόσεις Praxis έχουν αναλάβει την αποκλειστική εισαγωγή των επίσημων βιβλίων προετοιμασίας εξετάσεων του Αυστριακού Ινστιτούτου ÖSD.

 

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.