Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

studio: Die Mittelstufe C1

studio: Die Mittelstufe C1

Διδακτική σειρά Γερμανικών για προχωρημένους ενήλικες, οι οποίοι δεν πιέζονται χρονικά και θέλουν να απολαύσουν την εκμάθηση της γλώσσας.

Ηλικία: από18
Χρονική απαίτηση: 120-150 διδ. ώρες
Λύσεις: εντός των βιβλίων (έξτρα τευχάκι)
Όγκος C1: 280 σελ. / 10 ενότητες
Λοιπά: ψηφιακό βιβλίο στο mein.cornelsen.de

Η σειρά „studio: Die Mittelstufe“ πιάνει το μαθητή εκεί που σειρές αρχαρίων όπως το „studio d“ και το „studio [21]“ τελειώνουν και έχει ως εκ τούτου μια δύσκολη αποστολή, καθώς πρέπει να είναι προσιτή σε μαθητές διαφορετικών ποιοτικών επιπέδων και δυναμικής. Είναι σημαντικό λοιπόν να ξεκαθαριστεί ότι η σειρά „studio: Die Mittelstufe“ είναι κατάλληλη για ενήλικες μαθητές ανώτερης μόρφωσης που θέλουν πολύ να μάθουν και δε βιάζονται καθόλου να προχωρήσουν γρήγορα, καθώς και για έμπειρους καθηγητές που γνωρίζουν όχι μόνο στη θεωρία, αλλά και στην πράξη, τι σημαίνει διαφοροποιημένη διδασκαλία.

Για να είναι κατάλληλο για να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία, η σειρά „studio: Die Mittelstufe“ προσφέρει αρκετά παραπάνω υλικό από όσο θα χρειαζόταν κανείς. Για το επίπεδο Β2 μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το "Weitblick B2", για το C1 το „studio: Die Mittelstufe“ είναι μια εξαιρετική επιλογή, η οποία χαρακτηρίζεται από μια πολύ ενδιαφέρουσα ποικιλία κειμένων.

 

 

Βρέθηκαν 2 αποτέλεσματα

C1

studio C1: Kursbuch

studio: Die Mittelstufe C1
ISBN 978-3-06-020096-2
Περισσότερα

studio C1: Übungsbuch

studio: Die Mittelstufe C1
ISBN 978-3-06-020524-0
Περισσότερα

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.