Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

prima plus

9783061206383_COVER2D_4C

prima plus A1: Video-DVD

Κωδικός Προϊόντος
3006006
ISBN
978-3-06-120638-3
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A1
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

To DVD περιλαμβάνει 14 σκηνές που συνδέονται στενά με τη θεματολογία, το λεξιλόγιο και την γλωσσική πρόοδο του Βιβλίου Μαθητή. Αναλόγως τμήματος μπορεί κανείς να εισάγει σύντομα κομμάτια ή σκηνές μεγαλύτερης διάρκειας στο μάθημα, προς επεξεργασία. Εκτός αυτού, στις ενδιάμεσες επαναληπτικές ενότητες προσφέρονται σύντομες επιπλέον σκηνές, στις οποίες εμβαθύνονται τα θέματα των επαναληπτικών ενοτήτων και εισάγονται θέματα χώρας και ανθρώπων. Υπάρχουν ασκήσεις σε μεγάλη ποικιλία οι οποίες συνοδεύουν το DVD, τόσο σε μορφή pdf όσο και σε Word ώστε να τις επεξεργαστεί όποιος θέλει, για όποιο σκοπό του στο μάθημα επιθυμεί να πετύχει. Οι λύσεις των ασκήσεων προσφέρονται επίσης σε μορφή pdf.36.99 €
33,29 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.