Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

prima aktiv

prima aktiv A2.2: Kursbuch

Κωδικός Προϊόντος
3061008
ISBN
978-3-06-122593-3
  • Σελίδες: 96
  • Συγγραφέας: Sabine Jentges, Friederike Jin, Anjali Kothari, Robson Carapeto-Conceicao
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A2
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Με το prima aktiv μπορείτε να κάνετε γρήγορα τους νεαρούς μαθητές και μαθήτριές σας ηλικίας 11 ετών και άνω να μιλήσουν ελεύθερα γερμανικά: τα περιεχόμενα του βιβλίου και η τυπολογία των ασκήσεων δίνουν κίνητρο για μάθηση και εξασφαλίζουν καλή διάθεση και επιτυχία από το πρώτο μάθημα - για ένα μάθημα γερμανικών που εμπλέκει ενεργά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες!

- Πολλές ενεργοποιητικές και συνεργατικές ασκήσεις δίνουν στην τάξη σας πολλές ευκαιρίες για αλληλεπίδραση και επικοινωνία.
- Διαφορετικά project και εργασίες σε μικρές ομάδες, διδακτικά βίντεο, τραγούδια και μαθησιακά παιχνίδια ολοκληρώνουν τις επιλογές μάθησης και διδασκαλίας.
- Οι συχνές φάσεις επανάληψης καθώς και η βήμα προς βήμα προετοιμασία για τις εξετάσεις Fit in Deutsch εμπεδώνουν τα όσα έχουν διδαχθεί και παρέχουν στους μαθητές και τις μαθήτριές σας τη βέλτιστη βάση για μαθησιακή επιτυχία.

Η δωρεάν εφαρμογή Cornelsen PagePlayer δίνει πρόσβαση σε όλα τα ακουστικά (διάλογοι και τραγούδια), τις ασκήσεις επανάληψης (διαδραστικές ασκήσεις) και τα επεξηγηματικά βίντεο ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες. Οι ταινίες σε μορφή vlogging με νέους και νέες θεματοποιούν επιπλέον τις περιφερειακές γνώσεις των χωρών D-A-CH. Όλα τα μέσα μπορούν επίσης να μεταδοθούν και να μεταφορτωθούν από τη διεύθυνση cornelsen.de/codes.

Το βιβλίο μαθητή - για την εργασία στην τάξη

- πολυάριθμοι διάλογοι, κείμενα ακρόασης και ανάγνωσης
- ανάπτυξη των πέντε δεξιοτήτων (ακούω, ακούω και βλέπω, μιλάω, ανάγνωση και γραφή)
- ποικίλες επικοινωνιακές εργασίες
- συστηματική ανάπτυξη της προφοράς
- ποικίλες ασκήσεις γραμματικής
- Υποενότητες "Denk nach!" (="Σκέψου!") με γραμματικούς κανόνες για αυτόνομη εκμάθηση
- Ασκήσεις για την προετοιμασία εξετάσεων
- Φωτογραφίες και εικόνες για την τόνωση της ομιλίας
- Τραγούδια για να τραγουδήσετε μαζί τους
- Προτάσεις για εργασία σε ομάδες
- Πληροφορίες για τη χώρα και το λαό
- Συνεργατικές εργασίες και παιχνίδια
- Συμβουλές μάθησης σε κάθε ενότητα
- Σαφής περίληψη της γραμματικής και των ιδιωματισμών στο τέλος κάθε ενότητας

Το βιβλίο μαθητή περιέχει έναν τυπωμένο κωδικό άδειας χρήσης για τη δωρεάν ενεργοποίηση των διαδραστικών ασκήσεων στο mein.cornelsen.de.

 Glossar (DE-GR) A2.2

 

Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

14.99 €
13,49 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.