Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Fokus Deutsch

Fokus Deutsch

Η σειρά Focus Deutsch απευθύνεται σε μαθητές που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γλωσσικές δεξιότητές τους υπό το πρίσμα της επαγγελματικής γλώσσας.

Τα βιβλία της σειράς συνδυάζουν την καθημερινή και επαγγελματική χρήση της γλώσσας και εκπαιδεύουν τους μαθητές για όλες τις απαιτήσεις της επαγγελματικής ζωής στη Γερμανία: εφαρμογή, επικοινωνία με το τηλέφωνο, διαπραγμάτευση, γραφή.

• Με καλά δομημένη πρόοδο της ύλης από το Β1 ως το C1

• Θεματολογία από την καθημερινότητα και την επαγγελματική ζωή

• Ενσωματώνεται εκπαίδευση για συνεντεύξεις εργασίας

 

Για τα βιβλία της σειράς είναι δωρεάν διαθέσιμο όλο το συνοδευτικό υλικό μέσω της εφαρμογής PagePlayer για Android και iOS:

Βρέθηκαν 5 αποτέλεσματα

B1

Erfolgreich in Pflegeberufen

Fokus Deutsch
ISBN 978-3-06-021305-4
Περισσότερα
B2

Erfolgreich in Alltag und Beruf: B2

Fokus Deutsch
ISBN 978-3-06-521317-2
Περισσότερα

Erfolgreich in Pflegeberufen

Fokus Deutsch
ISBN 978-3-06-021305-4
Περισσότερα
C1

Erfolgreich in Alltag und Beruf: C1

Fokus Deutsch
ISBN 978-3-06-521319-6
Περισσότερα

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.